Fa echipa cu Stirile ProTV!
Trimite imagini care pot arata intregii lumi cat de frumoasa este Romania ta. Impreuna, vom realiza primul film de promovare a tarii noastre, facut chiar de catre romani. Implica-te si numele tau poate aparea pe generic.

Despre campania "Salveaza Romania Frumoasa"

Auzim mereu ca Romania e o tara frumoasa, insa de prea putine ori ne mandrim in gura mare cu ea. Strainii sunt mereu uimiti de frumusetile unei tari putin cunoscute lor. Romania este mai mult decat obiectivele din ghidurile turistice: Coloana Infinitului, Cimitirul Vesel sau crucea de pe Caraiman.

Romania este o tara de poveste! Este un apus de soare intr-o mare cu valuri, un zambet de pui de morosan din Iza, o placinta cu dovleac abia scoasa din cuptor, o fata incalzita de soarele de pe un camp cu floarea soarelui.

Romania este fiecare dintre noi, iar impreuna ii facem cea mai frumoasa prezentare. Tu trimiti fotografii sau clipuri video, iar echipa Știrilor ProTV le va include in primul film facut de romani despre tara lor. Împreuna spunem pentru a nenumarata oara "Romania, te iubesc!".

CE TREBUIE SĂ FACI

Te plimbi prin tara, vezi ceva frumos si ti se pare ca toata lumea ar trebui sa il vada? Ca ar trebui pastrat pentru generatiile urmatoare? Atunci fa-i o poza sau un video*, intra pe site si incarca-l.
* materialele video nu trebuie sa depaseasca 30 de secunde

CUM AJUNGE MATERIALUL TĂU ÎN FILM

Echipa Știrilor PRO TV va alege din toate materialele trimise pe cele care reprezinta cel mai bine "Romania frumoasa". Imaginile selectate vor fi montate in prima productie realizata de romani despre tara lor.

CE FACEM CU FILMUL

La final de campanie, aratam lumii intregi ce frumoasa este Romania. Filmul va fi difuzat atat pe TV, cat si in online. De asemenea, il difuzam si pe ProTV International, sa il facem cunoscut lumii intregi.